Če imate kakršna koli vprašanja za nas tukaj v Rhythm Health – Kokosov Kefir ali nam želite sporočiti kakršne koli misli, ki jih imate glede naših izdelkov, prosimo ne oklevajte in stopite v stik z nami.

NASLOV

Ljubljana

E-MAIL

info@kokosovkefir.si

NAROČILA

narocila@kokosovkefir.si

POZDRAVLJENI

Naši Rhythm Health Partnerji

Metropolis Spa Kamnik

Steletova cesta 25
1241 Kamnik
01 83 111 44

Studio Kvadrus Ljubljana

Jarška cesta 36a
1000 Ljubljana
041 704 363

Trgovina Suzana Radovljica

Ulica Staneta Žagarja 2b
4240 Radovljica
040 433 661

Life Shot 50 je koncentrat kefirjevih kultur BREZ LAKTOZE, ki vsebuje najmanj 50 milijard živih, naravnih kefirjevih kultur BREZ LAKTOZE.

Life Shot 200 je 4x močnejši od Life Shot 50 in vsebuje najmanj 200 milijard živih, naravnih kefirjevih kultur BREZ LAKTOZE.

Life Shot lahko naročite kot poskusno stekleničko ali kot 5-dnevno oz. 10-dnevno terapijo s paketom petih stekleničk.

Kokos kefirzeleni kefir in kefir z mangom, vsebujejo manjši delež živih bakterij in so zato primernejši za vsakodnevno pitje (126g) ali kot nadomestek zajtrka/kosila (500ml).

Pridelano s tradicionalnim postopkom fermentacije in hladnega stiskanja. Life Shot (kefirjev koncentrat) je brez alergenov, brez konzervansov, brez sladkorja in brez holesterola. Vsebuje L. Acidophilus. Kokosove vlaknine so naravni probiotik, kateri spodbuja rast koristnih bakterij v črevesju in pomaga pri zdravi prebavi in presnovi. Rhythm Health kefir je primeren tudi za laktozno intolerantne ljudi, saj ne vsebuje laktoznih kefirjevih kultur ter prav tako ne vsebuje mleka. Uživa ga lahko vsakdo, brez strahu napenjanja, diareje ali ostalih neprijetnih izkušenj ob jemanju navadnega kefirja.

Ocene ljudi, ki že dlje časa uživajo Rhythm Health kefir: TUKAJ

Mikrobiom je zbirka mikrobov, sestavljena z bakterij, katere se nahajajo znotraj človeških prebavil in so bistvenega pomena za naše zdravje. Predvsem vplivajo na:

  • Počutje: tako kot sladka hrana, vzbuja začasne občutke sreče, prav tako koristne črevesne bakterije vplivajo na naša čustva. Tesnoba, stres in negativna čustva, so posledica pomanjkanja koristnih bakterij, zato jih je potrebno telesu dodajati s pomočjo kefirja
  • Koža: za zdravo kožo so potrebna specifična hranila (vključno z biotinom), ki se ustvarjajo s pomočjo koristnih bakterij v črevesju. V kolikor je koristnih bakterij premalo, pride do kožnih bolezni (dermatitis, ekcem, akne…)
  • Prebava: maščobne kisline in nekateri vitamini, se ustvarjajo s pomočjo koristnih bakterij v črevesju in skupaj pomagajo pri razgradnji vlaknin. Zagotovi se prehranjevanje črevesne obloge, pospeši krvni obtok in spodbudi hitrejše obnavljanje. Mikrobiota vpliva na zdravo prebavo kot je ferkvenca blata, gibljivost črevesja, plini in napihnjenost.
  • Imunski Sistem: mikrobiota že od našega otroštva, vpliva na naš imunski sistem ter zaščito pred nevarnimi bakterijami, katere skušajo vstopiti v naše telo
  • Kosti: glede na najnovejše raziskave, koristne črevesne bakterije, vplivajo na absorbcijo kalcija in na gostoto kosti. Maščobne kisline, proizvedene skozi fermentacijo vlaknin, naj bi povečale absorbacijo kalcija in ohranitev le-tega v kosteh

Kontakt Kokosov Kefir

Kontakt Kokosov Kefir

Kontakt Kokosov Kefir